George Melanor Quich
Mesaj Sayısı : 82 Knut : Sickle : Galleon : Büyü Gücü : Bilgileriniz : Ad: George Melanor Quich
Patronus: Şahin
Dostlar:Saolsun
Düşman:Ölümüne Rijkaard
Durum:Ölü:
Melanor kılıcıyla brilikte daha fazla güçlenir Okul Parası : Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Melanorun Arkadaşı Perş. Kas. 20, 2008 9:55 am | |
| Melanor arkadaşının evine uğrar.Arkadaşı kör olduğu için göremez ama hissetme kuvveti çok güçlüdür.(Bu Melanorun ayak seslerine benziyor)İhtiyar:Melanor senmisin Melanor:Evet benim dostum nasılsın İhtiyar:Seni gördüğüme çok sevindim,Babanla deden kaçırılmış duydum çok üzüldüm Melanor:bende öyle,O kaçıranı öldürmeden rahata ermiyeceğim Melanor:Senin ölüm işaretleri vardı ya onun beni vücuduma yapmanı istiyorum İhtiyar:hayır bunu nasıl söylersin.Aklınımı kaçırdın.3 gün sonra ölürsün Melanor:Ama oda ölür İhtiyar:Kim Melanor:Rijkaard İhtiyar:Onun ismini duymuştum çok kötü bir büyücü.Hem onun yanına nasıl yaklaşacaksın.Adamları vardır.Ölüm işaretleri ancak 100 metre mesafeden işe yarar. Melanor:Eğer beni seviyorsan bunu yaparsın İhtiyar:Tamam.Senin için çok üzülüyorum (Melanor karnını açar ve ölüm işaretini yaptırır,Artık geri dönüş yoktur) Melanor:Bidaha görüşemiyecez dostum İhtiyar:ağlar... | |
|