George Melanor Quich
Mesaj Sayısı : 82 Knut : Sickle : Galleon : Büyü Gücü : Bilgileriniz : Ad: George Melanor Quich
Patronus: Şahin
Dostlar:Saolsun
Düşman:Ölümüne Rijkaard
Durum:Ölü:
Melanor kılıcıyla brilikte daha fazla güçlenir Okul Parası : Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Gryffindor Ortak salonu Paz Kas. 16, 2008 8:29 am | |
| Melanor buraya gelir ve soğuk olduğu için şömineye birkaç odun atar ve ısınır.Ve olanları bir an aklına getirir.(O adam kim di ne demek istedi,bana o parşömeni neden verdi,acaba süpürgecide olan olayları birisi gördümü hayır görmedi ama benim bi kabahatim yok adam beni aşağıladı,beni aşağılamasaydı onu hipnoz etmeyecektim,acaba beni azkabana gönderirlermi yok canım okdr büyük birşey deil neyse bunları bir yana bırkalım ve iyi şeler düşünür)
Melanor Kendi ay yüzlü baykuşunu alır ve iyi şeyler düşünür(acaba ailem nasıllar,ne yapıolar şuan,Beyaz Tüylü Hipogtirifimi özledim,Keşke kar sihirini yapa bilseydim sözlerini biliorum ama ben güçlü bir büyücü deilim O büyünün yapılması için Thomas hocama ve MRS.Braveye ihtiyacım var ancak onlar ele tutuşup asayı havaya kaldırıp 'Icendixeo Maximus' derlerse kar yağar ve ıslık çalarım ve hipogrifim gelir.Tabi bu olamayacağı için kışın kar yağınca bir bahaneyle karanlık ormana gidip ıslık çalarsam ancak onu ozaman görürüm.) | |
|
George Melanor Quich
Mesaj Sayısı : 82 Knut : Sickle : Galleon : Büyü Gücü : Bilgileriniz : Ad: George Melanor Quich
Melanor kılıcıyla brilikte daha fazla güçlenir Okul Parası : Kayıt tarihi : 15/11/08
| Konu: Geri: Gryffindor Ortak salonu Ptsi Kas. 17, 2008 9:12 pm | |
| Gryffindora hoş geldin Emily | |
|
George Melanor Quich
| Konu: Geri: Gryffindor Ortak salonu Ptsi Kas. 17, 2008 10:48 pm | |
| (Melanor burada iksir odasından çaldığı aldığı görünmezlik iksirini düşünür.Siniri bozulur.)Bunu yapmamalıydım,İksirdende az kaldı,Bunu yerinede koyamam.(ve aklına görünmezlik iksirini içip kütüphaneden bitkiler kitabını çalmak gelir.Ama bu aklına yatmaz.)En iyisi ben diadon yolundaki kitapçıya gideyim der ve gider. | |
|
George Melanor Quich
| Konu: Geri: Gryffindor Ortak salonu Ptsi Kas. 17, 2008 11:09 pm | |
| (Melanor Kitabı alır şifreyi söyler ve ortak salona gelir.)Bugün çok yoruldum kitabı yarın okuyacağım (der ve yatmaya gider) | |
|
George Melanor Quich
| Konu: Geri: Gryffindor Ortak salonu Salı Kas. 18, 2008 11:53 am | |
| (Melanor kitabın içinden görünmezlik iksirinin nasıl yapılır ve bulur ama bu iksir için değişik çiçekler gerekir.Bu çiçekleri karanlık ormandan bulabileceği aklına gelir) | |
|
George Melanor Quich
| Konu: Geri: Gryffindor Ortak salonu Perş. Kas. 20, 2008 10:44 am | |
| Melanor buraya bir mektup bırakır. Ölüme Gidiyorum Tek gayem bu Öldüm diye üzülmeyin Son sözüm bu | |
|